Sukurti temą | Į sąrašą
Sveiki.Niekaip negaliu normaliai pasijungti stronghold crusader per gamespy arcade ir multiplayer.Per multiplayer isvis nezinau ka ten daryt(prasau parasyti).Del gamespy arcade,tai kai jau sako launching game,man viskas isijungia bet mane rodo tik viena,tada as isjungiu stronghold,pasiuziuriu kas darosi mano hoste,o visi zaidejai zaidzia,tik ne as.versija v1.1,firewall isjungtas,naudoju nod32 antivirusine,internetas zebra optimalus 1mb/s.kame problemos?aciu uz atsakymus.
paprasyk man i skype demolisher99 paaiskinsiu
kaip pajungti stronghold kodus? mano skype mantas1215
as del stronghold2, tai va gal kas zinot is kur parsisiusti 2cd paie 500mb jis as turiu abu bet man neina 2paleist is pradziu reikejo dll failu visus susiunciau siunkiausia buvo ras dragonfly.dll as jy parsisiusciau bet kaskas neptinkia kasko jam neranda tai va gal zinot kur ta dragonfly.dll rast ar 2cd to stronghlod 2, man jau atsibodo beieskot. atsakymus rasykit cia ar i mano gmail edgaras.kaz@gmail.com
Who knows where to download XRumer 5.0 Palladium? Help, please. All recommend this program to effectively advertise on the Internet, this is the best program!
Į tekstą galima naudoti Wiki arba HTML žymes.